Antena 3 CNN Politică Surse: Mai mulţi lideri PDL i-au cerut Elenei Udrea să plece din partid

Surse: Mai mulţi lideri PDL i-au cerut Elenei Udrea să plece din partid

Surse: Mai mulţi lideri PDL i-au cerut Elenei Udrea să plece din partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Feb 2012   •   19:09

Mai mulţi lideri democrat-liberali i-au cerut Elenei Udrea să plece din PDL. potrivit unor surse apropiate partidului. Contestatarii o consideră vinovată pe Udrea pentru situaţia în care se află în momentul de faţă partidul.

Potrivit Mediafax, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, susţine că nici unul dintre colegii de partid nu i-a reproşat ceva cu privire la activitatea din minister. Udrea a precizat că discuţiile care au avut loc în ultimele zile în PDL au fost "amicale, ca între colegi".
   
"Eu am văzut că există practica aceasta a surselor. Nu dumneavoastră sunteţi de vină, ci cei care folosesc relaţia cu presa pentru a spune tot felul de lucruri mai mult sau mai puţin adevărate. Categoric nu. Nu a existat niciun reproş faţă de activitatea la minister", a spus Udrea într-o conferinţă de presă.
   
Ea a adăugat că discuţiile din partid au fost până la urmă benefice, atât timp cât au dus la noul proiect de guvern, nou pentru clasa politică.
   
"Deci toate discuţiile din partid, care nu au conţinut reproşuri, au fost până la urmă benefice. Nu au fost certuri, ci discuţii între colegi", a afirmat Udrea.
   
Ea a spus că la numirea membrilor noului Cabinet s-a ţinut cont ca aceştia să fie tineri şi să nu mai fi fost în funcţii "atât de vizibile", iar prin aceste două "calităţi" să poată fi credibili şi să nu existe astfel argumente pentru a fi contestaţi.
   
"Sunt oameni care au toată susţinerea partidului şi credem că sunt alegerile corecte. Oricând există în partid încă zece oameni în spatele fiecărui ministru, care ar putea să îi ia locul", a afirmat Udrea.
   
Aceasta a adăugat că s-a ţinut cont de criteriul tinereţii la desemnarea noilor miniştri pentru că protestatarii au cerut în stradă o clasă politică nouă.
 


×
Subiecte în articol: Elena Udrea pdl
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close