Antena 3 CNN Politică Surse: Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis

Surse: Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis

Surse: Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis
Sursa foto: foto: gov.ro
20 Feb 2019   •   13:26

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă au avut, miercuri, o discuţie telefonică, potrivit unor surse oficiale. 

Sursele menţionate au precizat că premierul l-a sunat pe şeful statului. 

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat marţi seară că îi va trimite miercuri dimineaţă şefului statului noile propuneri de miniştri ai Dezvoltării şi Transporturilor. 

"Voi trimite aceste nominalizări către Cotroceni, îl voi şi suna pe domnul preşedinte şi sper ca de această dată să fim cu toţii responsabili şi să înţelegem că oamenii aşteaptă de la noi proiecte, aşteaptă de la noi multe lucruri pe care le-am promis, pe care vrem să le realizăm în România şi în acelaşi timp să fim conştienţi de faptul că deţinem Preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi că avem pe agenda europeană foarte multe dosare care ţin de Ministerul Transporturilor sau de Ministerul Dezvoltării Regionale. Cred că, dincolo de jocul politic, dincolo de declaraţii, mai important este ceea ce se întâmplă în ţară, ceea ce vrem să facem pentru români şi modul în care este percepută România pe plan extern în timpul deţinerii preşedinţiei rotative", a spus şefa Executivului. 

Marţi, Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat pe Răzvan Cuc - pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, care va îndeplini şi funcţia de vicepremier. 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a transmis preşedintelui cele două propuneri de numire miercuri. 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close