Antena 3 CNN Politică Susţinătorii lui Băsescu se ceartă între ei. Udrea şi Neamţu au avut un schimb dur de replici

Susţinătorii lui Băsescu se ceartă între ei. Udrea şi Neamţu au avut un schimb dur de replici

Susţinătorii lui Băsescu se ceartă între ei. Udrea şi Neamţu au avut un schimb dur de replici
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Aug 2012   •   16:42

Susţinătorii lui Băsescu încep să se certe între ei. Elena Udrea şi Mihai Neamţu, preşedintele formaţiunii politice Noua Republică, au un schimb dur de replici pe internet. Mihai Neamţu este deranjat că Elena Udrea nu a ieşit din politică, iar fostul ministru al Turismului acuză că mulţi din zona de dreapta se imaginează a fi „noul Traian Băsescu".

Liderul Noua Republică i-a cerut Elenei Udrea să facă pasul înapoi, pentru că politicienii compromişi trebuie să se retragă.

„După ce ne-a anunţat că se gandeşte să se retragă din politică, Elena Udrea revine. Şi nu oricum, ci cu o declaraţie excesivă: "Traian Băsescu este singurul actor politic credibil pentru americani şi pentru europeni". Ca o concluzie logică, se înţelege că nici Elena Udrea însăşi nu este un actor politic credibil al Romaniei“, consideră liderul formaţiunii politice.

Mihail Neamţu îi recomandă Elenei Udrea să se abţină să mai facă declaraţii.

„Un pas în spate începe cu tăcerea voluntară. Iar pentru ca d-na Udrea sa nu aibă dificultăţi în interpretarea acestui enunţ simplu, precizăm că ne referim şi la dânsa“, a mai scris Neamţu.

Elena Udrea a postat pe blog o replică la afirmaţiile lui Neamţu. Ea îl acuză de aroganţă şi autosuficienţă, dar şi de faptul că nu a demonstrat nimic pentru a putea spune cine merită să facă parte "din dreapta biruitoare".

„Din păcate însă, funcţionează după aceleaşi stereotipuri de gândire precum adversarii pe care îi critică. (...)Aparenta integritate morală actuală nu le garantează „prezentul" şi nici „viitorul". Puterea perverteşte şi mă tem că, deşi nu au ajuns acolo, s-au lăsat deja influenţaţi“, a scris Udrea pe blogul personal.

Mihai Neamţu a fost unul din cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Traian Băsescu în perioada cât a fost suspendat. PDL şi formaţiunea condusă de Neamţu urmează să semneze o alianţă electorală.




×
Subiecte în articol: mihail neamtu Elena Udrea
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close