Antena 3 CNN Politică Tăriceanu îşi menţine sprijinul politic pentru Remeş

Tăriceanu îşi menţine sprijinul politic pentru Remeş

Tăriceanu îşi menţine sprijinul politic pentru Remeş
09 Oct 2007   •   20:58

Decebal Traian Remeş se bucură în continuare de sprijin în Guvern. Premierul Călin Popescu Tăriceanu a decis să-l menţină în cabinet, în baza prezumţiei de nevinovăţie. Tăriceanu a precizat că are dubii în privinţa ?dosarului Remeş?, în special din cauză că nu-i sunt clare acuzaţiile ce i se aduc ministrului Agriculturii. Prim-ministrul a precizat că Parchetul ar încerca să-l discrediteze pe Remeş prin informaţiile scurse către presă în cazul acestuia.

?Am hotărât să-i menţin încrederea în continuare. Sigur, dacă vor apărea elemente suplimentare, nu voi încerca să acopăr nicio faptă de corupţie a niciunui ministru?, a declarat Tăriceanu.

Procurorul general a solicitat, luni, avizul pentru declanşarea urmăririi penale a ministrului Agriculturii Decebal Traian Remeş, pentru trafic de influenţă. Remeş a declarat că nu va comenta cererea de începere a urmării penale împotriva sa, până când Preşedintele nu va da un aviz negativ în acest caz sau până când Parchetul nu va dispune neînceperea urmării penale.

Antena 3

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close