Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: l-am lăsat pe Argint să vorbească pentru a nu apărea discuţii

Tăriceanu: l-am lăsat pe Argint să vorbească pentru a nu apărea discuţii

Tăriceanu: l-am lăsat pe Argint să vorbească pentru a nu apărea discuţii
08 Noi 2007   •   21:37

Întors din vizita pe care a efectuat-o în Italia, premierul Călin Popescu Tăriceanu a vorbit în exclusivitate la Sinteza Zilei despre întâlnirea cu Romano Prodi şi despre apariţia lui Costel Argint la întâlnirea cu reprezentanţii românilor. SPP-ul ştia despre acest om. ?Nu am vrut însă ca la această întâlnire să apară cumva impresia că pe rromi îi dăm la o parte?, a comentat premierul prezenţa interlopului Argint la evenimentul de la Roma. ?L-am lăsat să intre pentru că s-ar fi creat discuţii?, a continuat Tăriceanu. ?Nu cred că este cel mai grav lucru că acest om a putut să vină şi să-şi spună păsurile?.
"SPP-UL ŞTIA DE PREZENŢA LUI ARGINT":

?Decretul dat de guvernul Italiei nu reprezintă un abuz? -
Întrebat dacă decretul lege dat de guvernul italian nu reprezintă un abuz asupra imigranţilor români din Italia, Tăriceanu a respins ferm orice astfel de posibilitate, catalogând-o drept o simplă interpretare dată de presă. Decretul dat de guvernul italian nu vizează numai românii şi se referă doar la infractori. Cu toate astea, dacă se observă o încălcare a drepturilor românilor, ?este posibil să trimitem o scrisoare către Comisia Europeană, dacă vrem să atacăm această decizie a italienilor?.

?Mă aflu pe aceeaşi poziţie cu Băsescu în privinţa uninominalului? -
Referitor la proiectul de lege pe uninominal, Tăriceanu a subliniat încă o dată că se află pe aceeaşi poziţie cu preşedintele Traian Băsescu. ?Proiectul nostru e foarte clar: vrem ca toate opţiunile politice ale românilor să se regăsească în Parlament?. Premierul a evitat să vorbească despre diferenţele dintre proiectul Pro Democraţia, pe care guvernul şi-a asumat responsabilitatea, şi cel susţinut de şeful statului, declarând că varianta pe care o promovează se află pe site-ul guvernului, putând fi studiată de oricine. ?Eu nu am o problemă cu Băsescu?, a conchis el.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close