Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: La un moment dat, PNL va trebui să se despartă de PSD

Tăriceanu: La un moment dat, PNL va trebui să se despartă de PSD

Tăriceanu: La un moment dat, PNL va trebui să se despartă de PSD
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    22 Noi 2012   •   09:38

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu a declarat miercuri seara, la un post TV, că, la un moment dat, PNL va trebui să se rupă de PSD, însă, în acest moment, cele două partide trebuie să meargă împreună pentru a-şi atinge obiectivele stabilite, informează pesurse.ro.

Întrebat când preconizează o posibilă ruptură a alianţei USL, Tăriceanu a răspuns că la un moment dat se va întâmpla acest lucru:

"Nu aş răspunde cu termenul pentru că s-ar putea înţelege că mi-aş dori acest lucru. Împărtăşesc însă părerea dv. că, la un anumit moment, va trebui să ne despărţim pentru că suntem partide cu un anumit profil ideologic şi fiecare partid aspiră să obţină în final votul majoritar al cetăţenilor pentru a-şi pune programul în practică fără a face compromisuri. În plus, există şi o ameninţare potenţială sau un adversar pe care nu rebuie să-l scăpăm din vedere care este PDL, lucru valabil pentru PNL (ca partid de dreapta - n.r.), nu şi pentru PSD", a declarat Tăriceanu.

Fostul premier a precizat însă că, în acest moment, PSD şi PNL trebuie să meargă împreună, pentru a-şi îndeplini obiectivele politice pe care şi le-au asumat.

"Obiectivul nu este câştigarea alegerilor, aceasta este modalitatatea prin care ajungem să ne punem în aplicare obiectivele de guvernare", a adăugat Tăriceanu.






×
Subiecte în articol: PNL PSD Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close