Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, mesaj pentru Zgonea: Face o greșeală gravă

Tăriceanu, mesaj pentru Zgonea: Face o greșeală gravă

Tăriceanu, mesaj pentru Zgonea: Face o greșeală gravă
Sursa foto: Foto: Facebook / Calin Popescu Tariceanu
de M.Z.    |    04 Mai 2016   •   21:32

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a transmis lui Valeriu Zgonea, șefului de la Cameră care nu vrea să plece, că face o greșeală gravă.

”Este dreptul grupului parlamentar să ceară revocarea. Regulamentul spune clar că grupul care l-a numit îl poate şi revoca. Eu nu sunt la curent cu ceea ce se întâmplă la ei în partid, dar face o greşeală gravă prin aceste afirmaţii grave (Valeriu Zgonea - n.r.). 

Prima mare greşeală pe care o face e să facă aceste afirmaţii cu jihadul. În ultimii doi ani, Parlamentul a dat dovadă de lipsă de acţiune mai ales pe cele cerute de Curtea Constituţională. O serie de articole din Codul Penal sunt neconstituţionale”, a spus preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, într-o intervenție telefonică la o Ediție specială, la Antena 3.

PSD dă înapoi cu schimbarea lui Valeriu Zgonea de la șefia Camerei Deputaților

Deputaţii PSD au decis marţi, într-o şedinţă de grup parlamentar, să solicite oficial revocarea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a lui Valeriu Zgonea. O solicitare în acest sens a fost depusă la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Zgonea fost exclus săptămâna trecută din PSD. Acesta a declarat marți că nu a primit niciun document oficial privind excluderea sa din Partidul Social Democrat.

Valeriu Zgonea contestă excluderea din PSD

Cine a venit cu propunerea ca Ponta să fie șef la Camera Deputaților

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close