Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Nu sunt condiţiile ca eu să pot lua în calcul intrarea mea în viitorul Cabinet

Tăriceanu: Nu sunt condiţiile ca eu să pot lua în calcul intrarea mea în viitorul Cabinet

Tăriceanu: Nu sunt condiţiile ca eu să pot lua în calcul intrarea mea în viitorul Cabinet
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Dec 2012   •   18:59

Liberalul Călin Popescu-Tăriceanu cere "reţinere" în vehicularea numelui său în contextul discuţiilor despre formarea noului Guvern "condus de Victor Ponta", informează un comunicat al fostului premier remis Mediafax.

"Domnul Călin Popescu-Tăriceanu solicită reţinere în vehicularea numelui său în contextul discuţiilor despre formarea noului Guvern condus de Victor Ponta", se arată într-un comunicat legat de "vehicularea numelui său în ultimul timp în legătură că formarea viitorului Guvern USL condus de Victor Ponta".

"În ultimele zile că au existat dezbateri publice cu privire la formarea viitorului Cabinet USL, iar numele meu a fost vehiculat de unele suporturi media. După cum se ştie, la unele din aceste dezbateri a participat în mod direct şi preşedintele PNL. Faţă de toate acestea, doresc să precizez că în acest moment nu există condiţiile pentru ca eu să pot lua în calcul intrarea mea în viitorul Cabinet", susţine Tăriceanu în comunicat.

El aminteşte că a declarat fără echivoc că nu ia în calcul posibilitatea de a deveni premier, chiar dacă ar exista o astfel de ofertă.

"(...) regret foarte mult faptul că în timpul campaniei electorale, dar chiar şi după 9 decembrie, au existat diferite speculaţii, zvonuri si chiar bârfe cu privire la intenţiile mele politice. Reamintesc faptul că încă înainte de alegeri am declarat fără echivoc că nu iau în calcul posibilitatea de a deveni prim- ministru, chiar dacă ar exista o astfel de ofertă. De asemenea, am arătat în repetate rânduri că îl susţin pe domnul Victor Ponta pentru a ocupa funcţia de prim- ministru al României şi am participat la evenimente ale campaniei electorale, în măsura în care am fost solicitat", afirmă Tăriceanu.




×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu Victor Ponta
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close