Antena 3 CNN Politică Tăriceanu o ironizează pe Raluca Turcan: ''Din păcate, PNL este condus acum de o reîncarnare a lui Bill Kill''

Tăriceanu o ironizează pe Raluca Turcan: ''Din păcate, PNL este condus acum de o reîncarnare a lui Bill Kill''

Tăriceanu o ironizează pe Raluca Turcan: ''Din păcate, PNL este condus acum de o reîncarnare a lui Bill Kill''
22 Apr 2017   •   13:26

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat sâmbătă că se uită "cu regret" la PNL, adăugând că este convins că ALDE îi va surclasa pe liberali la următoarele alegeri.

"Avem un drum dificil în faţă, însă, prin multă muncă, curaj şi consecvenţă, vom obţine rezultatele pe care le aşteptăm cu toţii. (...) Am convingerea că ALDE va deveni cel mai important partid de centru-dreapta din România şi va surclasa PNL-ul în următorul ciclu electoral. Mă uit, din păcate, cu regret, la PNL. Din păcate, PNL este condus acum de o reîncarnare a lui Bill Kill, cel care a ucis şi ultimele fărâme de liberalism din partid. A fi liberal în PNL a devenit o crimă, care se pedepseşte cu izolarea. Nu este de mirare că puţinii membri de partid care mai cred în valorile şi principiile liberale sunt marginalizaţi", a spus Tăriceanu, în discursul rostit la Congresul ALDE de la Palatul Parlamentului.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close