Antena 3 CNN Politică Tăriceanu promite creşteri salariale bugetarilor (VIDEO)

Tăriceanu promite creşteri salariale bugetarilor (VIDEO)

Tăriceanu promite creşteri salariale bugetarilor (VIDEO)
15 Sep 2007   •   13:32

Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat sâmbătă la Hârşova cu ocazia Zilelor Oraşului. Cu acest prilej Premierul le-a vorbit localnicilor despre activitatea eficace pe care o întreprinde primarul Ionel Chiriţă pentru dezvoltarea oraşului. După vizita pe care a făcut-o în cursul dimineţii la un liceu şi la o grădiniţă hârşoveană, Tăriceanu a constatat că la unităţile de învăţământ banii au fost cheltuiţi eficient.

De asemenea a amintit că România este ţara care înregistrează în prezent cea mai mare creştere economică din Europa. Conform Premierului Tăriceanu, acest context a permis Guvernului să aloce fonduri semnificative pentru direcţiile esenţiale de dezvoltare a ţării precum învăţământul, dezvoltarea sistemului sanitar şi a infrastructurii. Premierul este de părere că atragerea de fonduri, atât româneşti cât şi străine, este singura soluţie pentru a asigura un viitor mai bun.

Şi bugetarii au primit o veste bună. Primul ministru i-a asigurat că vor continua creşterile salariale, dar că acestea se vor face în acord cu creşterea economică: "Atâta timp cât economia merge, salariile vor creşte".

Vizita Premierului în Hârşova nu a fost însă lipsită de nemulţumiri. Directorul unei grădiniţe s-a plâns că instituţiile de acest gen care au program prelungit nu beneficiază de programul ?cornul şi laptele? pentru preşcolari. Călin Popescu Tăriceanu a admis că situaţiile de acest gen trebuie rezolvate.

TĂRICEANU DĂ VEŞTI BUNE BUGETARILOR

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close