Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: ?România nu trebuie să fie reprezentată doar de infractori?

Tăriceanu: ?România nu trebuie să fie reprezentată doar de infractori?

Tăriceanu: ?România nu trebuie să fie reprezentată doar de infractori?
07 Oct 2007   •   20:21

Liberalii s-au întrunit duminică la Ploieşti. Una dintre principalele teme ale întâlnirii este prezentarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare. În fruntea listei candidaţilor liberali la alegeri se află Renate Weber, cunoscută militantă pentru respectarea drepturilor omului, şi economistul Daniel Dăianu. Liberalii se arată preocupaţi de imaginea pe care o va avea România în viitor, o imagine care ar trebui să se bazeze pe promovarea valorilor oamenilor, tradiţiilor şi produselor autohtone.

Preşedintele liberal, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat într-o conferinţă de presă că PNL doreşte să militeze la Parlamentul European pentru a promova cât mai bine interesele şi valorile naţionale pe toate planurile. ?România nu trebuie să fie reprezentată doar de infractori şi căpşunari?, a precizat liderul PNL. Între obiectivele liberale Tăriceanu include asigurarea accesului la educaţie pentru generaţia tânără, a unui loc de munca rezonabil în ţară pentru angajaţi şi a unui trai decent vârstnicilor.

În declaraţia sa Tăriceanu a lansat şi un atac la adresa preşedintelui Traian Băsescu, pe care l-a acuzat că se foloseşte de instituţiile statului în luptele pe care le duce cu adversarii politici. De asemenea el a făcut şi o referire la patronul clubului Steaua, Fără însă să îi precizeze numele: ?modelul românilor nu trebuie să fie preşedintele bogat de club, care să fie copiat de şeful statului, ce vrea, la rândul său, să fie şi prim-ministru?.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU A PREZENTAT CANDIDAŢII LIBERALI LA EUROPARLAMENTARE

Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close