Antena 3 CNN Politică Teodorovici își anunță candidatura la șefia PSD cu un atac la Ciolacu: „Când spunea Dragnea „Culcat!”, era sub mochetă”

Teodorovici își anunță candidatura la șefia PSD cu un atac la Ciolacu: „Când spunea Dragnea „Culcat!”, era sub mochetă”

Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor, i-a criticat pe cei care se dezic de Liviu Drangea, fost lider PSD. Teodorovici a spus că, spre deosebire de el, care a avut „o relație nu tocmai plăcută cu Liviu Dragnea”, Stănescu și Ciolacu „erau sub mochetă” când Dragnea spunea „culcat”.

Teodorovici își anunță candidatura la șefia PSD cu un atac la Ciolacu: „Când spunea Dragnea „Culcat!”, era sub mochetă”
Sursa foto: Hepta
25 Iun 2020   •   23:15

„Toți au fost oarecum aproape de Liviu Dragnea, doar că eu nu m-am dezis de istoria partidului. Am avut o relație nu tocmai plăcută cu Liviu Dragnea. Astăzi se dezic cei pe care i-a pus în funcție. Paul Stanescu sau Marcel Ciolacu unde erau? Când spunea Dragnea „culcat”, erau sub mochetă. Eu sunt unul dintre cei care nu au fost la masă cu Liviu Dragnea, nu am dat la vâsle, nu am turnat în pahare, nu mă poate acuza nimeni din partid, nu pot fi pus într-o tabăra sau alta”, a declarat Eugen Teodorovici.

Fostul ministru al Finanțelor a dat de înțeles că va candida pentru șefia partidului, arată Digi 24. Teodorovici spune că are ca obiectiv câștigarea alegerilor parlamentare cu un scor de 40%.

Eugen Teodorovici își anunță candidatura la șefia PSD: Vreau să pot să îi redau partidului ceea ce merită, onoarea

„Este o decizie pe care toți colegii din partid o cunosc, o simt deja și o așteaptă, sper. Dacă îmi asum o astfel de candidatură este și o asumare a istoriei PSD, cu bune și cu rele, să nu uităm de NATO, de Uniunea Europeană. Ce vreau eu de la PSD, vreau să pot să îi redau partidului ceea ce merită, onoarea. Simpatizanții, membrii de partid să aibă curajul și onoarea de a afirma public: da, mă mândresc cu asta”, a spus Teodorovici.

„Eu îmi asum ținte înalte. La parlamentare 40% este ținta pe care eu vreau să mi-o asum pentru alegerile parlamentare. Eu cred într-o alianță pe centru stânga. Pro România este principalul actor și ALDE, dar și cei care au astăzi noi proiecte politice. Menirea unui partid este să guverneze, nu să mimeze opoziția”, a mai declarat fostul minstru al Finanțelor. 

„PSD are nevoie de o locomotivă. Cei de la Comisia Europeană îmi spun „Buldozerul” pentru că tot timpul am obținut ce am vrut. Liderii se nasc, nu se formează”, a spus la Interviurile Digi24.ro, Eugen Teodorovici.

×

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close