x close

Theodor Paleologu, despre posibila intrare a PMP în viitorul cabinet: „Numai un om înţelept rezistă ispitelor”

15 Oct 2019   •   09:12
Theodor Paleologu, despre posibila intrare a PMP în viitorul cabinet: „Numai un om înţelept rezistă ispitelor” Foto: Theodor Paleologu/Facebook

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, a afirmat, referindu-se la posibila intrare a PMP în viitorul cabinet, că "participarea la guvernarea este ispititoare, însă un om înţelept rezistă ispitelor".

"Sigur că atunci când se produce o schimbare de guvern, oamenii îşi pun întrebări, încep să se vadă în diferite poziţii ministeriale. Dar nu ştiu dacă e înţelept acest lucru şi oricum nu mă priveşte. Eu sunt susţinut de PMP, dar nu sunt membru PMP. Oricum candidatura mea depăşeşte cadrul unui partid”, a spus Theodor Paleologu, la Iași, unde a participat la manifestări din cadrul zilelor oraşului, potrivit adevarul.ro.

Întrebat ce sfat ar da conducerii PMP privind intrarea alături de PNL în viitorul cabinet, Paleologu a răspuns: "Participarea la guvernare este ispititoare, numai că un om înţelept rezistă ispitelor şi vede ceva mai departe de ziua de mâine. Nu dau sfaturi unui partid din care oricum nu fac parte”.

Candidatul PMP a precizat că, "de regulă, nu e bine să fii grăbit, e bine să ai răbdare şi să gândeşti pe termen lung”. "O spun ca filosofie de viaţă, dar fiecare cu alegerile sale”, a afirmat Theodor Paleologu.

Totodată, candidatul PMP consideră că moţiunea de cenzură îl încurcă pe preşedintele Klaus Iohannis şi că "se va vedea cu ce echipă slabă vrea să conducă România”. "Sunt unii oameni valoroşi despre care se vorbeşte că ar putea fi miniştri, am auzit despre Cristian Diaconescu că ar putea fi la Externe, mă bucur să aud acest lucru, dar sunt şi nume care suscită scepticism, dacă nu chiar o anumită respingere”, a precizat Paleologu.

Citeşte mai multe despre:

Theodor Paleologu motiune de cenzura
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati