Antena 3 Politică Traian Băsescu, atac la Liviu Dragnea: „Nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare”

Traian Băsescu, atac la Liviu Dragnea: „Nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare”

19 Noi 2018   •   14:14
Traian Băsescu, atac la Liviu Dragnea: „Nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Liviu Dragnea schimbă "un snop întreg de miniştri" la Comitetul Executiv Naţional al PSD, dar "din păcate nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare care ar fi permis o nouă şansă pentru România: Dăncilă", afirmă fostul preşedinte Traian Băsescu, senator PMP.

"Dar Viorica Vasilica? Dragnea schimbă un snop întreg de miniştri cheie din menajeria guvernamentală. Din păcate, nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare care ar fi permis o nouă şansă pentru România: Dăncilă", a afirmat Băsescu într-o postare pe Facebook.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, în care urmează să se decidă remanierea unor miniştri, se desfăşoară, luni, la Palatul Parlamentului.

La reuniune participă preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, preşedinte executiv al formaţiunii, membri ai conducerii centrale a partidului, lideri de organizaţii şi miniştri.

Înainte de şedinţă, Mihai Fifor a declarat că şi-a depus mandatul de ministru al Apărării pentru a se putea alătura conducerii partidului în vederea realizării obiectivelor importante cuprinse în programul de guvernare.

Totodată, pe ordinea de zi a Comitetului Executiv al social-democraţilor ar urma să se afle şi discutarea situaţiei primarului general, Gabriela Firea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close