Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, despre victoria categorică a lui Klaus Iohannis: „E aproape unsul lui Dumnezeu”

Traian Băsescu, despre victoria categorică a lui Klaus Iohannis: „E aproape unsul lui Dumnezeu”

Traian Băsescu, despre victoria categorică a lui Klaus Iohannis: „E aproape unsul lui Dumnezeu”
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Noi 2019   •   21:54

Fostul președinte Traian Băsescu a avut o reacție incredibilă la adresa lui Klaus Iohannis, după victoria categorică obținută de acesta în cel de-al doilea tur de scrutin. 

"Avem Rege! (...) La scorul ăsta, Iohannis nu e doar unsul poporului, e aproape unsul lui Dumnezeu”, a afirmat fostul preşedinte Traian Băsescu luni seară, într-o intervenţie la Digi 24.  

Acesta a spus că, în opinia sa, scorul obţinut în al doilea tur de către Klaus Iohannis "pune sub semnul întrebării capacitatea întregului PSD de a face performanţă politică”.  

Traian Băsescu i-a criticat virulent şi i-a ironizat pe liderii din teritoriu ai PSD pe care i-a catalogat drept "laşi”, susţinând că aceştia, în loc să îşi asume un eşec care este al lor, dau vina exclusiv pe candidat pentru scorul mic obţinut la alegerile prezidenţiale.  "Oamenii din PSD, de regulă, sunt laşi. Când le tragi una peste fălci se gudură, iar aici reprezentativ pentru ei este Ponta, care ori de câte ori a fost o tensiune a abandonat. Acum au laşitatea să nu-şi asume toţi cei care se pretind lideri ai PSD-ului, dau vina pe Dăncilă şi încearcă să se ascundă sub eşecul lui Dăncilă, fără a recunoaşte că, în primul rând, este eşecul lor. La Vrancea să ştiţi că nu a fost Dăncilă preşedintă de organizaţie, la Olt, la Suceava, la Botoşani, la Iaşi, la Vaslui, nu a fost Dăncilă, au fost ei. Iar acum vin, în frunte cu Ciolacu, să-i capul pentru vinovăţie doamnei Dăncilă. Eu vă spun că, aşa cum este doamna Dăncilă, este mai onestă şi mai inteligentă decât fiecare dintre ei, vă daţi seama care-i nivelul în PSD dacă doamna Dăncilă este cea care îi reprezintă din toate punctele de vedere. După părerea mea, vor face o răzbunare ieftină, vor crede că au luat măsuri, dar nu se uită la ei. Ei nu mai au oameni capabili să fie lideri. Ăsta-i adevărul. Iar vremea PSD-ului a trecut. Va deveni un partid mediu”, a mai spus Traian Băsescu. 

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close