x close

Traian Băsescu lovește în PNL: Nu intri cu 20% la guvernare, că ești sclav

de A.M.P    |    09 Feb 2020   •   23:32
Traian Băsescu lovește în PNL: Nu intri cu 20% la guvernare, că ești sclav 482 Foto: Agerpres

Traian Băsescu susține că liberalii au greșit atunci când au intrat la guvernare și arată că, acum, PNL se vede nevoit să cerșească voturi.

"Eu nu am fost de acord cu intrarea la guvernare a PNL. Nu intri cu 20% la guvernare. Devii un cerșetor de voturi. Faci acte către opoziție. Ce sens are să guvernezi. Că ești un sclav la guvernare. PNL trebuia să rămână în opoziție, să facă opoziție puternică. Era ultimul an al mandatului PSD. PNL trebuia să vină la guvernare după ce a luat 40% în alegeri partid puternic care spulberă tot, fără UDMR. Când ești la 20% și ești la mâna lui Tăriceanu", a declarat Traian Băsescu la Digi 24.

În plus, Traian Băsescu spune că PSD face un joc care va duce rapid la erodarea PNL.

”Nu aveau cum să ajungă la 261 de voturi (la moțiune - n.r.) fără PNL. Dar problema se pune dacă înțelegerea merge mai departe la suntem de acord să alegem primarii în două tururi, la evităm să facem anticipate. PSD face un joc, obiectivul lor este erodarea PNL.  Și se va ajunge rapid la pierderi. Nu se va putea acoperi  cu propaganda faptul că criza este provocată de PNL", a declarat Traian Băsescu.

Citeşte mai multe despre:

Traian Basescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati