Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: "Nu mă duc la cumpărături să nu mai am incidente"

Traian Băsescu: "Nu mă duc la cumpărături să nu mai am incidente"

Traian Băsescu: "Nu mă duc la cumpărături să nu mai am incidente"
25 Noi 2007   •   07:53

Preşedintele Traian Băsescu a votat, duminică dimineaţă, în jurul orei 8.15, la Liceul Xenopol, din Capitală. Acesta a fost însoţit de soţia sa. Cei doi au intrat mai întâi în secţia de votare pentru alegerile europarlamentare. După ce şi-a exercitat votul, Băsescu a ieşit din cabină şi a atras atenţia membrilor comisiei că în cabina în care a votat este o ştampilă. Şeful statului le-a urat succes membrilor din comisia de votare. Traian Băsescu i-a îndemnat pe oameni să voteze pentru că ?pe urmă o să fie supăraţi degeaba dacă nu votează?. Întrebat dacă fiica sa Elena votează, Băsescu a răspuns că aceasta nu este la fel de matinală.

În stilul caracteristic, preşedintele a glumit cu cei prezenţi la secţiile de votare. Băsescu a spus că nu se va mai duce la cumpărături, pentru a nu mai avea incidente. El s-a referit la incidentul care a avut loc pe 19 mai, la referendumul privind suspendarea sa, când aflat la cumpărături a luat telefonul unei jurnaliste de la Antena 3, pe care a numit-o "ţigancă împuţită".

?Fac ce vreau. Nu ştiu unde voi fi diseară când se vor da rezultatele scrutinului?, a spus Băsescu. El i-a îndemnat pe români încă odată să voteze şi să nu se lase conduşi de parlamentari.

TRAIAN BĂSESCU A VOTAT LA ORA 8.15

BĂSESCU: NU MĂ MAI DUC LA CUMPĂRĂTURI

Citiţi MIRCEA GEOANĂ: ?DISEARĂ VA FI VESELIE ÎN KISELEFF?

Citiţi CĂLIN POPESCU TĂRICEANU: ?ESTE INUTIL SĂ VOTĂM LA REFERENDUM?

Anca Bundaru, Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close