Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: nu o să merg vineri la TVR

Traian Băsescu: nu o să merg vineri la TVR

Traian Băsescu: nu o să merg vineri la TVR
22 Noi 2007   •   22:13

?Pentru mine, a fost o curiozitate faptul că au modificat atât de urât Codul de Procedură Penală?. Afirmaţia îi aparţine preşedintelui Traian Băsescu, care a declarat că pe lista celor care ar fi putut beneficia, prin închiderea dosarelor penale, de aceste modificări se află chiar şi el. ?Inclusiv dosarul Flota se închidea, dar nu am nicio reţinere?. Probabil că pe asta se bazau cei care au modificat astfel textul Codului de Procedură Penală, ?că îl voi promulga pentru că şi eu aş avea de câştigat?.

Televiziunea publică este controlată, a acuzat Băsescu. ?PSD şi PNL fac meniul acolo?, în consecinţă ?nu o să merg vineri la Televiziunea naţională?. TVR nu şi-a îndeplinit datoria de informa cetăţenii cu privire la uninominal, a adăugat el, precizând că Tăriceanu a avut mai multe oportunităţi să se exprime pe posturile publice de radio şi televiziune pentru a susţine sistemul de vot uninominal pe care Guvernul şi-a asumat răspunderea, ?dar i-a fost ruşine?.

Invitat în cadrul unei emisiuni televizate, preşedintele s-a arătat decis să lupte până la capăt cu cei 322, folosind uninominalul propus la referendum. Dacă totuşi la vot se va prezenta un număr mic de electori, Băsescu a admis că există o şansă ca varianta propusă de Guvern să fie promulgată. ?Un preşedinte nu poate să nu promulge o lege constituţională. Dacă varianta Executivului este constituţională, o promulg?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close