Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu şi Mircea Geoană, discursuri în Ţara Oaşului: "Vom ieşi cu bine din criză" (VIDEO)

Traian Băsescu şi Mircea Geoană, discursuri în Ţara Oaşului: "Vom ieşi cu bine din criză" (VIDEO)

Traian Băsescu şi Mircea Geoană, discursuri în Ţara Oaşului: "Vom ieşi cu bine din criză" (VIDEO)
Sursa foto: Traian Basescu
03 Mai 2009   •   11:50

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, participă duminică, la Sâmbra oilor, în Ţara Oaşului. El a fost însoţit de miniştrii Dan Nica, Ecaterina Andronescu, Marian Sârbu şi Ilie Sârbu. La renumita serbare câmpenească, a fost invitat si preşedintele Traian Băsescu.

?Aş vrea să mulţumesc autorităţilor locale că m-au invitat la această sărbătoare. N-aş vrea să fie politizată această sărbătoare. Aş vrea să fie o sărbătoare a oamenilor. De aceea, comportamentul meu va fi a unui om care a venit să se bucure alături de alţi oameniţ?, a declarat Traian Băsescu.

?Ştiu că sunteţi o zonă cu oameni harnici. Se vede curăţenia când intrii în zonă. Dacă mergeti în altă parte, o să găsiţi gunoiul?.

?Eu vă mulţumesc pentru că sunteţi o parte din România sănătoasă. Oameni harnici, oameni puternici. Am convingerea că din această criză economică o sa ieşim cu bine. Nu atât de bine cum am vrea. Trebuie să facem faţă şi acestei încercări?.

Vă asigur că voi fi alături de dumneavoastră pentru ca această criză sa fie trecută cu bine, a concluzionat preşedintele Băsescu.







Mircea Geoană a declarat: ?Am văzut foarte multă tradiţie. Vreau să aplaud bătrânii care au păstrat tradiţiile?

?Vremurile nu sunt uşoare, dar venind aici îmi dau seama că această formulă magică poate da roade. Respectul pentru tradiţie, dragostea în Dumnezeu şi încrederea în munca cinstită ne vor ajuta să ieşim din această criză?, a mai spus Geoană.

?Nu e normal să plătim mai mulţi bani în Europa decât primim. Nu e normal ca brânza şi roşiile să fie din import şi nu de aici?.

Sâmbra oilor este sărbătoarea, care simbolizează venirea primăverii şi ieşirea oilor la păscut. Tradiţionala serbare se desfăşoară anual în Pasul Huta Certeze, în prima duminică a lunii mai.

Evenimentul cuprinde si un concert la care participă peste şase sute de artişti.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close