Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, "stăpânul informaţiilor". Răzvan Savaliuc: Asta arată că "premierul e filat în continuare"

Traian Băsescu, "stăpânul informaţiilor". Răzvan Savaliuc: Asta arată că "premierul e filat în continuare"

Traian Băsescu, "stăpânul informaţiilor". Răzvan Savaliuc: Asta arată că "premierul e filat în continuare"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Aug 2013   •   21:16

Declaraţia preşedintelui Traian Băsescu referitoare la faptul că premierul a plecat în vacanţă în Miami cu tot cu bonă relevă faptul că şeful Executivului "este filat în continuare", sunt de părere ziariştii.

 
"Declaraţia preşedintelui (n.r.) arată că premierul e filat în continuare", a comentat Răzvan Savaliuc, senior editor la Lumea justiţiei, în ediţia de luni a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

 
Preşedintele Traian Băsescu a spus luni că premierul Victor Ponta a plecat "cu bona" în concediu la Miami, în ziua în care a fost solicitată convocarea CSAT.
 
"Nu putem să lăsăm statul să funcţioneze după cum pleacă premierul, împreună cu bona în vacanţă, la Miami. Mergea şi el la Neptun şi ne vedeam repede (…) Atâta tot vorbim de premier, e în vacanţă, lăsaţi-l să se odihnească, vreţi să sughiţe? (...) Acum nu-mi puteţi cere să îl caut pe premier că are o problemă de legalitate. Poate bona, dar şi bona e tot la Miami, aşa că...", a spus, luni, preşedintele Traian Băsescu.


 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close