Antena 3 CNN Politică Un traseist şi un penal, candidaţii PNL la alegerile locale parţiale în judeţul Dolj

Un traseist şi un penal, candidaţii PNL la alegerile locale parţiale în judeţul Dolj

Un traseist şi un penal condamnat au devenit candidaţii PNL la alegerile locale parţiale din Filiaşi şi Sadova, în judeţul Dolj, la alegerile locale parţiale din 27 iunie 2021.

Un traseist şi un penal, candidaţii PNL la alegerile locale parţiale în judeţul Dolj
Sursa foto: gazetadefiliasi.ro: Daniel Piţăroiu (centru-stânga) şi Alin Bîrsanu (foto dreapta)
de Georgiana Adam    |    18 Iun 2021   •   11:28

Daniel Piţăroiu, un liberal plecat la PSD şi reîntors în PNL atunci când partidul a avut nevoie de un candidat pentru alegerile din 27 iunie 2021, şi Alin Bîrsanu, un penal condamnat pentru ucidere din culpă, au ajuns candidaţii PNL pentru alegerile locale parţiale.

Liberal convins, Daniel Piţăroiu a trecut în luna august 2020, chiar înainte de alegerile din septembrie 2020, la PSD, fiind numit liderul consilierilor PSD din Consiliul Local Filiaşi.

La acea vreme, transferul lui Piţăroiu de la PNL la PSD a fost anunţată chiar de primarul din Filiaşi, Costeluş Gheorghe: "Echipei PSD Filiasi i s-a alaturat unul din cei cu viziune reala de dreapta si anume cel care a participat la initierea proiectelor in Consiliul Local. De azi, dl Dir. Pitaroiu Daniel va fi liderul consilierilor PSD. Sa fie intr-un ceas bun!".

În urmă cu câteva zile, Piţăroiu şi-a amintit de convingerile sale politice şi s-a reîntors în PNL, chiar înainte de alegerile locale parţiale organizate în Filiaşi pe 27 iunie.

Pentru a-i convinge pe alegători că este un liberl sincer, însuşi Ludovic Orban a mers la Filiaşi şi s-a pozat alături de Daniel Piţăroiu şi de Ştefan Stoica, zis şi Fane Butoane, preşedintele PNL Dolj.

Liberal penal, condamnat de instanţă, garant pentru candidatul second-hand din Sadova

Un alt candidat cu care PNL se mândreşte în Dolj este Alin Bîrsanu, preşedinte ale PNL Sadova, condamnat definitiv pentru ucidere din culpă. Din nefericire, o instanţă de judecată a infirmat candidatura lui Bîrsanu, în urmă cu câteva zile.

"Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă sentinţa civilă apelată, în sensul că admite contestaţia. Dispune anularea Hotărârii nr. 1 din 02.06.2021 emisă de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 91 Sadova prin care a fost admisă propunerea de candidatură la funcţia de primar al Comunei Sadova a intimatului Bîrsanu Alin Mihăiţă din partea Partidului Naţional Liberal. Respinge candidatura intimatului Bîrsanu Alin Mihăiţă din partea Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar al Comunei Sadova. Definitivă. Document: Hotarâre  1369/2021  07.06.2021", se arată în decizia instanţei.

Drept urmare, Horaţiu Lazăr, candidatul second-hand al PNL "a intrat pe teren" şi a intrat în lupta pentru Primăria Sadova. Iar pentru ca lucrurile să fie certe, fostul candidat penal al PNL, Bîrsanu, garantează personal pentru caracterul lui Horaţiu Lazăr şi puterea de a schimba ceva în Sadova.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close