Antena 3 CNN Politică Triunghi amoros cu urmări nefaste: EBA ar fi împiedicat numirea Ancăi Boagiu ambasador la Paris

Triunghi amoros cu urmări nefaste: EBA ar fi împiedicat numirea Ancăi Boagiu ambasador la Paris

Triunghi amoros cu urmări nefaste: EBA ar fi împiedicat numirea Ancăi Boagiu ambasador la Paris
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Iul 2010   •   17:49

Mezina familiei prezidenţiale, Elena Băsescu, l-a răzbunat pe iubitul ei pentru eşecul său de la Paris. Potrivit Cotidianul.ro, Elena Băsescu ar fi apelat la tatăl ei pentru a împiedica numirea Ancăi Boagiu ca ambasador al României la Paris.  Şi asta pentru că Boagiu ar fi provocat scandalul mediatic în urma căruia Syda Ionescu a renunţat la funcţia de ataşat comercial, tot la Paris.

Pedelista Anca Boagiu a fost la un pas de a fi numită ambasador al României în Franţa. Nu a reuşit însă, pentru că mezina familiei prezidenţiale, Elena Băsescu, ar fi împiedicat acest lucru, potrivit Cotidianul.ro. Se pare că totul a pornit de la fostul iubit al Elenei, Syda Ionescu, despre care s-a scris că ar fi avut o relaţie şi cu  Anca Boagiu.

Mai mult decât atât, se pare că scandalul mediatic despre numirea lui Syda ca ataşat comercial la Paris, ar fi fost pornit chiar de Anca Boagiu, dornică şi ea de răzbunare pentru că a fost părăsită pentru EBA. Ulterior, tânărul a renunţat la Paris, cu toate că Adriean Videanu, ministrul Economiei, spunea că funcţia a fost obţinută prin concurs. Triunghiul amoros le-a adus pierderi tuturor: Anca Boagiu a rămas fără funcţia de ambasador, Syda a rămas fără numirea la Paris, iar Elena Băsescu a rămas şi fără Syda şi fără nunta prezidenţială care urma să aibă loc la Snagov.

Potrivit Cotidianul, varianta Ministerului Afacerilor Externe pentru şefia Ambasadei României la Paris era Bogdan Mazuru. O alegere mai înţeleaptă, avâd în vedere că Mazuru este diplomat de carieră şi secretar de stat pentru afaceri europene în MAE de la Bucureşti. Acesta însă nu reuşea să treacă de Traian Băsescu, care i-a respins nominalizarea de cinci ori.

Antena 3

×
Subiecte în articol: anca boagiu Elena Băsescu syda
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close