Antena 3 CNN Politică Turcan: PNL şi preşedintele Iohannis au fost şi sunt parteneri de cursă lungă

Turcan: PNL şi preşedintele Iohannis au fost şi sunt parteneri de cursă lungă

Turcan: PNL şi preşedintele Iohannis au fost şi sunt parteneri de cursă lungă
Sursa foto: Foto: Raluca Turcan/Facebook
de M.Z.    |    08 Apr 2017   •   15:08

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, unde este candidat unic pentru funcţia de lider al organizaţiei judeţene Sibiu a liberalilor, că PNL şi preşedintele Klaus Iohannis au fost şi sunt parteneri de cursă lungă, adăugând că membrii partidului trebuie să transmită "de aici", ce înseamnă să preţuieşti un partener pe care l-ai avut pe termen lung, care a ajuns preşedinte şi care ştie că la Sibiu găseşte "o echipă ce militează pentru interesul public şi respectul celor mulţi".

Liderul interimar al liberalilor a mai spus că PNL nu poate tolera nemunca, trândăvia în sectorul public, în asistenţa socială, potrivit News.ro.

"Ca PNL, şi primarii noştri sunt exemple, încurajăm munca, ajutorul ţintit doar pentru cei care nu pot munci. (...) , aşa cum am spus, că sunt multe de făcut. Ştiu că avem forma să le facem mai bine", a mai declarat Raluca Turcan.

Turcan a mai spus că este preocupată de viitorul PNL şi că crede "cu tărie" că partidul este într-un moment de cotitură, când poate deveni un partid care să persevereze la guvernare şi să dea preşedintele României şi în anul 2020, adăugând că, dacă peste tot în ţară PNL ar fi fost la fel de implicat şi dedicat ca la Sibiu, atunci ar fi fost la guvernare.
 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan PNL Klaus Iohannis
Parteneri
Florin Piersic, transferat la o clinică privată
x close