Antena 3 CNN Politică Ţurcanu şi Benchescu, următorii pe lista PNL pentru PE în cazul validării lui Hellvig la SRI

Ţurcanu şi Benchescu, următorii pe lista PNL pentru PE în cazul validării lui Hellvig la SRI

Ţurcanu şi Benchescu, următorii pe lista PNL pentru PE în cazul validării lui Hellvig la SRI
20 Feb 2015   •   18:47

 Mihai Ţurcanu şi Claudia Benchescu sunt următorii pe lista PNL de la alegerile europarlamentare care ar putea intra în discuţia conducerii PNL pentru a prelua mandatul vacantat de Eduard Hellvig în cazul validării sale în funcţia de director al SRI de către Parlament.

Mihai Ţurcanu, fost preşedinte al ANSVSA, este în prezent secretar regional al PNL pentru regiunea Moldovei şi fratele preşedintelui CJ Botoşani, Florin Ţurcanu.

De asemenea, Claudia Benchescu este preşedintele organizaţiei Cluburilor Studenţeşti Liberale şi a fost susţinută pentru a figura pe lista pentru europarlamentare de TNL.

Decizia conducerii PNL cu privire la persoana care va ocupa locul lăsat vacant de Eduard Hellvig, în cazul validării de Parlament la şefia SRI, ar urma să fie luată de conducerea PNL.

Cu toate acestea, persoana care va prelua mandatul de europarlamentar poate proveni şi din rândul celorlalţi supleanţi de pe lista PNL, existând precentul anului 2013, când conducerea PNL a decis că Hellvig a devine europarlamentar chiar dacă se regăsea pe lista PNL pe o poziţie mult mai avansată.


×
Subiecte în articol: PNL PE SRI
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close