Antena 3 CNN Politică UDMR susţine proiecte legislative ale PC

UDMR susţine proiecte legislative ale PC

UDMR susţine proiecte legislative ale PC
04 Sep 2007   •   12:08

Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) susţine două dintre cele patru proiecte considerate ca fiind prioritare pentru Partidul Conservator (PC), a declarat marţi, liderul UDMR Marko Bela, la finalul unei întrevederi avute cu conducerea PC. Marko Bela a precizat că UDMR susţine proiectul privind sprijinul chiriaşilor evacuaţi din casele naţionalizate, inclusiv prelungirea termenului în care aceştia să fie mutaţi de proprietari. De asemenea, UDMR va vota în Parlament proiectul de lege privind neimpozitarea profitului reinvestit, cu condiţia stabilirii condiţiilor în care va avea loc acest proces.

?În ceea ce priveşte constituirea unui fond de solidaritate pentru pensionari şi reducerea TVA la produsele alimentare de bază, deocamdată nu am putut da un răspuns afirmativ, dar ne vom consulta cu grupurile parlamentare pe aceste proiect?', a spus Marko Bela.

Preşedintele PC s-a arătat suprins de faptul că UDMR susţine numai două dintre cele patru proiecte legislative.

Liderul PC se va întâlni miercuri, pe acelaşi subiect, cu primul-ministru, Călin Popescu-Tăriceanu, şi cu preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Rompres

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close