Antena 3 CNN Politică Udrea are un "succes" nebun. La întâlnirea pe care a organizat-o în Dolj s-au adunat..... 20 de susţinători

Udrea are un "succes" nebun. La întâlnirea pe care a organizat-o în Dolj s-au adunat..... 20 de susţinători

Udrea are un "succes" nebun. La întâlnirea pe care a organizat-o în Dolj s-au adunat..... 20 de susţinători
de O.P.    |    13 Mar 2013   •   05:44

Vremurile de glorie ale Elenei Udrea par să fi apus, campania ei fiind prea puţin interesantă pentru democrat-liberali. Nu o spunem noi, ci o demonstrează imaginile de la ultima întâlnire cu susţinătorii din judeţul Dolj, unde nu s-au adunat mai mult de 20 de oameni. Fostul ministru al turismului nu recunoaşte că nu mai are lipici la colegii de partid, ci acuză un sabotaj.

Elena Udrea s-a plictisit la Craiova, mai ales că organizaţia judeţeană a trimis la întâlnirea cu ea doar puţin peste 20 de membri PDL.  De altfel, Udrea nu a încetat să atace conducerea organizaţiei doljene, despre care spune că o atacă în permanenţă la ordinul contracandidatului, Vasile Blaga.

Fostul ministru al turismului nu a scăpat nici de apostrofări. Unii dintre cei care au participat la întâlnirea cu Udrea i-au reproşat apropierea de Antonie Solomon. Alţii au avut critici la adresa moţiunii depuse de Udrea.

Elena Udrea candidează împotriva lui Vasile Blaga şi a Monicăi Macovei la şefia PDL. Alegerile vor avea loc în 23 martie.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close