Antena 3 CNN Politică Udrea: Desemnarea lui Hrebenciuc ca şef de campanie pentru PSD e o veste bună pentru PDL

Udrea: Desemnarea lui Hrebenciuc ca şef de campanie pentru PSD e o veste bună pentru PDL

Udrea: Desemnarea lui Hrebenciuc ca şef de campanie pentru PSD e o veste bună pentru PDL
Sursa foto: elena udrea
22 Iul 2009   •   03:43

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, la Constanţa, că Viorel Hrebenciuc este persoana potrivită pentru a coordona campania prezidenţială a PSD şi că, în tandem cu Mircea Geoană, formează un cuplu care nu va putea pune probleme candidatului PDL la alegerile prezidenţiale.

"Domnul Hrebenciuc este exact persoana potrivită, ne bucurăm de această alegere. După chipul şi asemănarea domnului Hrebenciuc este şi candidatul. Oricum nu ne făceam griji, dar cu acest tandem Hrebenciuc - Geoană suntem chiar liniştiţi", a declarat Elena Udrea, marţi seară, într-o conferinţă de presă, susţinută la sediul PDL Constanţa.

Întrebată dacă îşi doreşte să fie şeful campanie prezidenţiale pentru candidatul PDL, Elena Udrea a spus că nu crede că va fi desemnată în acest post.

"Nu cred că s-ar pune vreodată problema să fiu şef de campanie", a spus Elena Udrea, citată de Mediafax.

Ea a precizat că nu ştie deocamdată cine va ocupa această funcţie la PDL, decizia urmând să aparţină partidului.

"Să vedem pe cine decide partidul. Domnul preşedinte Traian Băsescu, dacă va intra în competiţie, se descurcă cu orice şef de campanie. Nu cred că există cineva în partid care să refuze o astfel de responsabilitate. Trebuie aleasă persoana potrivită care să poată să organizeze partidul, să poată să capaciteze permanent toate forţele din partid în timpul campaniei, sunt multe argumente care stau la baza alegerii unui şef de campanie. Sigur că în cazul celor de la PSD argumentul suprem în alegerea domnului Hrebenciuc a fost acela că dânsul poate strânge bani", a explicat Udrea.

Grupul strategic de campanie al PSD a decis, marţi, ca Viorel Hrebenciuc să îndeplinească funcţia de coordonator general al campaniei pentru prezidenţiale, iar Liviu Dragnea să preia atribuţiile de secretar general, urmând ca aceste decizii să fie supuse forurilor de validare ale partidului.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat, într-o conferinţă de presă, că grupul strategic de campanie a decis ca miniştrii social-democraţi să preia câte unul sau două judeţe în coordonare în perioadă pre-electorală, pentru aplicarea elementelor de strategie şi coagularea în jurul campaniei a structurilor judeţene.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close