Antena 3 CNN Politică Udrea îl atacă pe președintele Iohannis, după ce un procuror DNA a acuzat presiuni în dosarul ei

Udrea îl atacă pe președintele Iohannis, după ce un procuror DNA a acuzat presiuni în dosarul ei

Udrea îl atacă pe președintele Iohannis, după ce un procuror DNA a acuzat presiuni în dosarul ei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Iul 2017   •   20:30

Fostul ministru Elena Udrea a reacționat marți, după ce un procuror DNA a acuzat presiuni în dosarul ei, și îl atacă pe președintele Klaus Iohannis că ”îi girează pe acești oameni”, făcând referire la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și la Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI.

Astăzi, procurorul DNA Mihaela Iorga Morar a declarat public că i s-a cerut de către Kovesi să mă aresteze, la a treia încercare de arestare, respinsă de Parlament, în toamna lui 2015!!!

Ce dovadă mai trebuie ca ceea ce spun eu încă din ianuarie 2015 să fie crezut? Ce mai e necesar să aflăm ca sa fie clar tuturor că am fost arestată la comanda lui Kovesi și Coldea, că am fost și sunt ținta acestora, că dosarele mele sunt rezultatul planului lor de a ma scoate din politică și de a ma reduce la tăcere? Așa cum de altfel s-a întâmplat și în cazurile altora, în alte dosare, dar față de care cei doi au acționat cu mai puțină patimă.

Iar procurorii aceștia care au avut într-un final curajul să vorbească, să arate abuzurile șefei DNA, au fost revocați din funcții de către CSM, la cererea lui Kovesi! 
Cine mai poate să restabilească legalitatea în funcționarea justiției? Cine poate și vrea să oprească abuzurile și ilegalitățile lui Kovesi și ale Sistemului din care face parte?

Cui să mă adresez eu, ținta lor cea mai importantă, la cine să reclam execuția la care sunt supusă, când însuși șeful statului îi girează pe acești oameni și le aprobă acțiunile mafiote?”, a scris Elena Udrea, marți, pe pagina sa de Facebook.

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”,deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului şi atunci ”totul era doar un circ mediatic”.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close