Udrea: Intrarea lui Klaus Iohannis în PNL este o mişcare de imagine a lui Antonescu. Evident, este un fault la PSD

de G.S.    |    02 Mar 2013   •   14:32
Udrea: Intrarea lui Klaus Iohannis în PNL este o mişcare de imagine a lui Antonescu. Evident, este un fault la PSD Foto: Agerpres

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că intrarea lui Klaus Iohannis în PNL este "o mişcare de imagine a lui Antonescu", una care nu afectează PDL, o opinie trebuind să aibă PSD, partid care a fost astfel "faultat", conform Mediafax.
   
Elena Udrea a fost întrebată, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Sibiu, ce părere are despre intrarea primarului Sibiului, Klaus Iohannis, în PNL.     

"Cred că este o mişcare de imagine a domnului Antonescu. Probabil că şi domnul Iohannis are propriile calcule politice. În mod sigur, are propriile calcule politice", a răspuns Udrea.
   
Ea a apreciat că PSD ar trebui să aibă o opinie despre această mişcare, pe care a apreciat-o ca fiind "un fault la PSD".
   
"Mai degrabă o opinie ar trebui să aibă cei din PSD pentru că, evident, este un fault la PSD cu această mişcare. Pe noi nu ne afectează nici în sus, nici în jos", a declarat Elena Udrea.
   
Ea şi-a prezentat, sâmbătă, la Sibiu, moţiunea "Noul PDL. O nouă Românie", cu care candidează pentru obţinerea funcţiei de preşedinte al PDL.
   
La întâlnire au fost prezenţi mai mulţi membri de partid, aleşi locali din oraşele şi comunele judeţului Sibiu, dar şi liderul PDL Sibiu, Ion Ariton, care şi-a exprimat susţinerea faţă de Elena Udrea.
   
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, recent, că a devenit membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL Crin Antonescu. La sfârşitul săptămânii trecute, la Congresul PNL, el a devenit prim-vicepreşedinte al partidului.

x close