Antena 3 CNN Politică ​​​​​​​Breaking News! Nicușor Dan depune plângere penală. Ce s-a întâmplat

​​​​​​​Breaking News! Nicușor Dan depune plângere penală. Ce s-a întâmplat

Nicușor Dan a decis să depună plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea, ca urmare a evenimentelor care au avut loc zilele trecute, când acesta încerca să suțină o conferință de presă.

​​​​​​​Breaking News! Nicușor Dan depune plângere penală. Ce s-a întâmplat
21 Iun 2020   •   17:23

"Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, va depune maine, 22 iunie, la ora 10.00, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București din Bd. Libertății nr. 14 plângerea penală împotriva Primarului sectorului 5, a Șefului Poliției locale a sectorului 5 și a Șefului Companiei de salubritate a sectorului 5 pentru evenimentele de la conferința de presă de joi 18 iunie. Dupa depunerea plangerii, Nicusor Dan va sustine o declarație de presa", a anuțat biroul de presă al PNL.

Ce s-a întâmplat pe 18 iunie

Mai multe mașini au claxonat pentru a-i perturba discurusul candidatului susținul de PNL și USR

”Iată PSD-ul mineriadelor, PSD-ul lui 10 august care nu e în stare să asculte punctul de vedere contrar”, a declarat Nicușor Dan, vizibil deranjat de acțiunea șoferilor de pe utilaje, la acel moment.

Acesta se aștepta la ajutor din partea unui polițist aflat la fața locului, însă omul legii nu a intervenit în niciun fel pentru a opri scandalul.

”Având în vedere că aici este un reprezentant al statului, al Poliției, vă invit să veniți cu mine să legitimăm polițistul care nu a semnalat că este o gravă perturbare a ordinii publice”. 


 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan plangere penala
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close