Antena 3 CNN Politică Umaniștii devin a cincea forță politică în București, conform datelor unui sondaj CURS

Umaniștii devin a cincea forță politică în București, conform datelor unui sondaj CURS

Umaniștii se declară încrezători și anunță că sunt și mai motivați să lupte pentru viitorul românilor, după ce noile sondaje de opinie îi plasează printre primele forțe politice din București.

Umaniștii devin a cincea forță politică în București, conform datelor unui sondaj CURS
Sursa foto: Hepta/Facebook
de Georgiana Adam    |    01 Feb 2021   •   14:30

"Faptul că PPU(social-liberal) crește, și nu doar în Capitală, ci în aproape toate județele în care liderii noștri au reușit să ducă mesajul nostru social-liberal în casele românilor ne bucură și ne motivează, deopotrivă.

Trăim vremuri foarte grele, în care sănătatea, educația, economia sunt grav afectate. Este, din păcate, o situație de criză mai gravă decât oricând, căreia i se suprapun incompetența și indiferența actualului executiv, incapabil să guverneze.

Românii au nevoie de lideri echilibrați, cu respect pentru valorile lor naționale și pentru semeni, de lideri cu empatie și cu viziune, în stare să unească și să clădească, de lideri cu coloana vertebrală dreaptă și cu credință în Dumnezeu. Acum, cu toții putem urmări ce se întâmplă. Ce NI SE ÎNTÂMPLĂ!

Iar concluziile se vor vedea cât de curând!", a declarat Liderul Grupării parlamentare umaniste social-liberale, deputatul Grațiela Gavrilescu. 

Potrivit datelor sondajului CURS, PPU (social-liberal) este al cincilea partid în preferințele electoratului bucureștean, cu 4%.

Bucureștenii ar vota în procent de 30% cu PSD, iar 28% dintre aceștia cu alianța USR-PLUS. Liberalii sunt cotați cu 20 de procente, iar AUR cu 6%.

PPU (social-liberal) este al cincilea, cu 4% dintre opțiunile de vot, la fel ca PMP.

ALDE și Pro România au, fiecare, 2%.

×
Subiecte în articol: PPU-SL București sondaj curs
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close