Antena 3 CNN Politică Un deputat PDL îi cere lui Vlădescu raport lunar despre cheltuirea celor 25% reţinuţi (VIDEO)

Un deputat PDL îi cere lui Vlădescu raport lunar despre cheltuirea celor 25% reţinuţi (VIDEO)

Un deputat PDL îi cere lui Vlădescu raport lunar despre cheltuirea celor 25% reţinuţi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Aug 2010   •   15:56

Deputatul PDL Mircia Giurgiu îi cere ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, să prezinte un raport referitor la banii colectaţi timp de o lună din reducerea salariilor din sectorul bugetar cu 25%. În plus, susţine deputatul democrat-liberal, o parte dintre miniştri ar putea pleca în curând pentru că nu au avut rezultate favorabile. Mircia Giurgiu a făcut aceste declaraţii într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Ediţia de Prânz", de la Antena 3. 

"Având în vedere faptul că a trecut o lună de când au început să fie colectaţi bani din reducerea de salarii cu 25%, cred că ar fi bine pentru fiecare dintre noi să ştim câţi bani s-au adunat lunar şi ce s-a întâmplat cu ei, ce se face cu ei. Fiindcă sunt banii omului, care au fost luaţi din buzunar, să ştie fiecare că, cu banii lui s-a făcut ceva", a declarat Mircia Giurgiu.

"Deocamdată a fost vacanţă parlamentară, poate vom afla chiar mâine (n.r. miercuri) când ne întâlnim", a adăugat parlamentarul.

Activitatea mai multor miniştri lasă de dorit

Întrebat dacă este nemulţumit de activitatea ministrului de Finanţe, Mircia Giurgiu a declarat că nu numai de acesta, ci şi de alţi miniştri ai actualului Cabinet. 

"În ultimele zile am văzut, mai ales săptămâna trecută, au fost destule probleme şi cred că activitatea ar trebui îmbunătăţită la mai multe ministere, în mai multe domenii de activitate. La Muncă, de exemplu, unde sunt aceleaşi probleme ca şi la Finanţe, poate chiar mai mari. Apoi în Sănătate, Învăţământ, Agricultură, Cultură, Mediu, Comunicaţii şi Apărare. E vorba de îmbunătăţirea activităţii, dacă e cazul chiar de schimbarea miniştrilor", a declarat Giurgiu.

"Doamna Udrea deocamdată nu. Cel puţin până în momentul de faţă are câteva rezultate şi măcar încearcă să se implice", a completat deputatul.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: deputat guvern vladescu finante
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close