Antena 3 CNN Politică Un vers dintr-un cântec popular românesc, slogan de campanie pentru PRM Hunedoara

Un vers dintr-un cântec popular românesc, slogan de campanie pentru PRM Hunedoara

Un vers dintr-un cântec popular românesc, slogan de campanie pentru PRM Hunedoara
03 Noi 2012   •   18:49

Filiala judeţeană Hunedoara a Partidului România Mare (PRM) şi-a ales drept slogan de campanie electorală un vers dintr-un vechi cântec popular, melodia făcând parte din repertoriul solistei de muzică populară Mariana Anghel, candidata PRM pentru un mandat de deputat în colegiul Orăştie-Simeria-Geoagiu, informează Agerpres.

"Sloganul nostru este: Veniţi români să cerem dreptul!. Este un vers dintr-un cântec al Marianei Anghel", a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, preşedintele PRM Hunedoara, Mihai Irimie.
   
La rândul său, solista Mariana Anghel, cunoscută publicului datorită carierei sale de peste 30 de ani, a spus că versul ales face parte dintr-un cântec patriotic pe care îl interpretează de când a urcat prima oară pe scenă, iar "oamenii lăcrimează atunci când îl aud".
   
Aflată pentru prima oară în faţa unei confruntări politice, Mariana Anghel a spus că a luat decizia de a candida gândindu-se la cei apropiaţi şi la oamenii pe care i-a întâlnit în diversele deplasări pe care le-a avut în ţară ca solistă de muzică populară.
   
"Eu nu candidez pentru mine, ci pentru copilul meu, pentru generaţia tânără, pentru părinţii mei şi pentru oamenii pe care i-am întâlnit în 30 de ani de carieră. Le cunosc problemele, le ştiu dorurile şi vreau să fiu mesagerul lor, în continuare", a declarat interpreta de muzică populară.
   
PRM Hunedoara a prezentat sâmbătă candidaţii în colegiile de Senat şi Camera Deputaţilor. Irimie a apreciat că PRM Hunedoara ar putea câştiga un mandat de deputat şi unul de senator.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close