Antena 3 CNN Politică Ungureanu i-a sunat pe liderii PNL pentru a le cere susţinerea

Ungureanu i-a sunat pe liderii PNL pentru a le cere susţinerea

Ungureanu i-a sunat pe liderii PNL pentru a le cere susţinerea
27 Noi 2007   •   21:55

Mihai Răzvan Ungureanu a început să tatoneze terenul în PNL. Fostul ministru de Externe, propus de Traian Băsescu la funcţia de şef al SIE, i-a contactat pe liderii liberali pentru a vedea pe sprijinul cui se poate baza în Parlament. Potrivit Mediafax, care citează surse parlamentare, Ungureanu i-a sunat deja pe Crin Antonescu, Ludovic Orban, Norica Nicolai, Bogdan Olteanu, Relu Fenechiu şi alţi membri ai Biroului Politic Central al PNL. Şi preşedintele PNL Călin Popescu Tăriceanu urma să fie contactat, în cursul zilei de luni, de fostul lider al diplomaţiei române.

Problema susţinerii lui Ungureanu în scaunul de şef la Serviciului de Informaţii Externe trebuia să fie dezbătută în şedinţa de luni seară a PNL. Tăriceanu a amânat însă această discuţie, după ce mai multe voci de la conducerea partidului s-au declarat rezervate faţă de nominalizarea acestuia.

Preşedintele Traian Băsescu a trimis luni preşedinţilor Camerelor Parlamentului propunerea de numire a lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de director al SIE.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close