Antena 3 CNN Politică Ungureanu nu a confirmat candidatura pentru PE

Ungureanu nu a confirmat candidatura pentru PE

Ungureanu nu a confirmat candidatura pentru PE
10 Sep 2007   •   12:49

Vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a declarat luni, după şedinţa Biroului Politic Central, că Mihai Răzvan Ungureanu nu şi-a confirmat candidatura pentru euroalegeri, dar dacă o va face până la sfârşitul săptămânii, va fi luat în calcul. ?Noi pe lista de candidaţi avem deja doi Ungureanu. Fostul ministru de Externe nu şi-a confirmat candidatura pe lista noastră şi pentru noi lucrurile sunt foarte clare?, a declarat Teodor Meleşcanu. Vicepreşedintele liberal a concluzionat: ?Înseamnă că nu doreşte să-şi reconfirme candidatura?, iar PNL nu negociază cu nimeni, a subliniat Meleşcanu. În ceea ce priveşte viitorul cap de listă pentru PNL, el a spus că există două posibilităţi: fie o personalitate foarte cunoscută, chiar din afara partidului, fie cel care va avea cea mai bună ?cotă de piaţă? în legătură cu europarlamentarele.

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat sâmbătă, la şcola politică a PNL, că fostul ministru de Externe, Mihai Ungureanu ?nici măcar? nu şi-a depus dosarul de candidatură pentru un loc pe lista liberală pentru Parlamentul European.

El le-a mai spus tinerilor liberali că Ungureanu are cel puţin trei motive pentru a nu candida la PE, primul fiind ?problemele familiale?. Orban a mai afirmat că funcţia pe care o deţine Ungureanu la SECI nu-i permite să facă politică.

Antena3.ro

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close