Antena 3 CNN Politică Unul dintre judecătorii care l-au condamnat pe Dragnea s-a pensionat. Klaus Iohannis a semnat decretul

Unul dintre judecătorii care l-au condamnat pe Dragnea s-a pensionat. Klaus Iohannis a semnat decretul

Unul dintre judecătorii care l-au condamnat pe Dragnea s-a pensionat. Klaus Iohannis a semnat decretul
de S.T.    |    30 Mai 2019   •   16:32

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de eliberare din funcţie a mai multor magistraţi, între care se numără şi judecătoarea Luciana Mera, membră în completul de cinci judecători care l-a condamnat pe Liviu Dragnea în dosarul DGASPC Teleorman. 

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie a Lucianei Mera, ca urmare a pensionării la 1 iunie. 

Preşedintele Klaus Iohannis a mai eliberat din funcţie ca urmare a pensionării şi alţi magistraţi. Astfel, şeful statului a semnat decretele privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Cluj a Ioanei-Cristina Morar, din funcţia de judecător militar colonel (r) la Tribunalul Militar Bucureşti a lui Sorin-Corneliu Petrean, din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a Cameliei Viviana Cimpoeru, din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a lui Dumitru Baciu. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close