Antena 3 CNN Politică Urban: Guvernul, plantat cu oameni pe bază de cumetrii, surori de amante, oameni incompetenţi

Urban: Guvernul, plantat cu oameni pe bază de cumetrii, surori de amante, oameni incompetenţi

Urban: Guvernul, plantat cu oameni pe bază de cumetrii, surori de amante, oameni incompetenţi
Sursa foto: Iulian Urban
04 Iun 2010   •   16:01

Guvernul este plin de ?fel şi fel de oameni plantaţi acolo, care n-au nici o legătură cu posturile respective, oameni pe bază de cumetrii, surori de amante, oameni incompetenţi, care n-au ce să caute acolo" a declarat vineri senatorul PDL, Iulian Urban. El mai cere să fi destituiţi imediat din fuincţiile de stat deţinute şi colegii de partid care au afaceri cu statul, dând ca exemplu cazul consilierei Melania Vergu.

"Trebuie ca acest Guvern, într-un termen cât mai scurt, pentru că moţiuni de cenzură vor mai fi, să pună mâna şi să identifice absolut toate zonele de la nivelul ministerelor, instituţiilor deconcentrate, unde au fost plantaţi fel şi fel de oameni, care n-au nici o legătură cu posturile respective, unde au fost puşi oameni pe bază de cumetrii, surori de amante, oameni incompetenţi, care n-au ce să caute acolo. De asemenea, toţi cei în jurul cărora planează suspiciuni legate de contracte cu statul, de folosirea unei demnităţi publice alese sau numite pentru crearea unor avantaje personale trebuie imediat raşi, înlăturaţi, nu trebuie să stăm trei zile, s-o rugăm pe consilieră, să vedem dacă vrea să-şi dea demisia. O demiţi şi cu asta basta! Asta înseamnă să guvernezi, asta înseamnă să conduci, asta înseamnă să ai responsabilitatea deciziei, pentru că placa asta cu ?Ştiţi, n-avem oameni? nu ţine sub nici o formă", a declarat Iulian Urban la RFI România.

El a precizat că va vota împotriva moţiunii de cenzură, deşi nu înţelege să susţină anumiţi miniştri, care trebuie înlocuiţi.

"Eu unul voi vota împotriva moţiunii şi înţeleg să susţin Guvernul, însă nu înţeleg să susţin anumiţi miniştri, drept pentru care dacă aceşti miniştri nu vor avea tăria să ia măsurile care trebuie luate şi corelate cu ceea ce se cere în momentul de faţă populaţiei ca şi curbă de sacrificiu, acei miniştri trebuie înlocuiţi de către premier, pentru că asta este răspunderea lui ca şef al Guvernului", a mai spus senatorul PDL.

El a reiterat că, probabil, vor exista parlamentari ai PDL care vor vota moţiunea de cenzură. "Din punctul meu de vedere, însă, sincer vă spun că pentru mine, acest lucru este irelevant, pentru că sunt fix aceiaşi parlamentari care au distrus Legea ANI. Aceşti oameni nu sunt decât nişte eterni cai troieni, infiltraţi în rândul unui partid, care dacă îşi doreşte cu adevărat să devină un partid viu şi să se schimbe şi să se adapteze vremurilor moderne, lăsând în urmă acest trecut venal al politicii româneşti, eu cred că este un lucru benefic ca ei să voteze împotriva Guvernului şi cu această ocazie să se separe apele şi să plece", a afirmat Urban.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close