USR, gata să voteze Guvernul Cîţu

de M.Z.    |    08 Mar 2020   •   19:00
USR, gata să voteze Guvernul Cîţu Facebook

Preşedintele USR, Dan Barna, lasă de înţeles, duminică, într-o postarea pe o reţea de socializare, că partidul său este gata să voteze pentru învestirea guvernului Cîţu.

"România are nevoie de un guvern stabil

Suprapunerea unei crize politice peste o iminentă criză de sănătate publică riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetățenilor în stat.

Trebuie să punem rapid punct crizei politice, instalând un guvern cu puteri depline care să poată să gestioneze cu responsabilitate și autoritate situația generată de răspândirea coronavirusului. Aceasta este astăzi preocuparea principală a fiecărui român.

Da, avem în continuare rezerve față de unii dintre membrii cabinetului propus de Florin Cîțu. Da, credem că programul de guvernare poate fi mai bun și nu, nu am renunțat la niciunul dintre proiectele noastre.

Însă a fi politician responsabil înseamnă și să ai capacitatea de a înțelege la timp prioritățile cetățenilor. Iar prioritatea numărul unu astăzi este sănătatea publică", a scris preşedintele USR, Dan Barna, duminică, pe pagina sa de Facebook.
 

Parteneri
x close