Antena 3 CNN Politică Va avea viitorul Guvern două ministere în plus? Premierul Ponta clarifică situaţia

Va avea viitorul Guvern două ministere în plus? Premierul Ponta clarifică situaţia

Va avea viitorul Guvern două ministere în plus? Premierul Ponta clarifică situaţia
Sursa foto: Foto: agerpres.ro
de M.Z.    |    29 Noi 2012   •   16:41

Premierul Victor Ponta a precizat, joi, că viitorul Guvern de după alegerile din 9 decembrie nu va avea două ministere în plus, aşa cum s-a speculat, dar doreşte reorganizarea Ministerului Afacerilor Europene.

"Nu va fi niciun Minister al Controlului. (...) Este vorba de o organizare a Ministerului Afacerilor Europene. Acum, pentru actualul exerciţiu, nu mai putem lua autorităţile de management pentru că nu mai au timp să se acrediteze. În schimb, le vom organiza cu o coordonare unică pentru perioada 2014-2020", a declarat şeful Executivului, Victor Ponta, aflat la Tulcea, informează Agerpres.

Pe de altă parte, întrebat dacă Guvernul va plăti datoria pe care o are faţă de Primăria municipiului Bucureşti pentru Arena Naţională, premierul a spus că se va socoti cu primarul general Sorin Oprescu.

De asemenea, şeful Executivului a afirmat că sâmbătă va participa la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României şi că nu va participa la evenimentul organizat de Preşedinţia României dacă Traian Băsescu nu îşi va cere scuze.

"Dacă-şi cere scuze pentru toate insultele, mergem. Când va începe să vorbească într-un mod în care băiatul meu de 10 ani va putea să-l asculte la televizor fără să înveţe toate porcăriile d-lui Băsescu, mergem la Cotroceni", a menţionat premierul Victor Ponta.





×
Subiecte în articol: Victor Ponta ministere
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close