Antena 3 CNN Politică Vadim: PDL este o struţo-cămilă care se va prăbuşi

Vadim: PDL este o struţo-cămilă care se va prăbuşi

Vadim: PDL este o struţo-cămilă care se va prăbuşi
03 Dec 2007   •   21:01

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că nu prevede viaţă lungă Partidului Democrat Liberal, pe care îl consideră o ?struţo-cămilă?. El a mai spus că ?imediat ce se va prăbuşi Băsescu, se va prăbuşi şi această construcţie artificială, care nu are niciun fundament doctrinar?. Liderul PRM a opinat că, în cazul în care se înfiinţează un nou partid, din punct de vedere al Regulamentului Camerelor, senatorii şi deputaţii care până acum au aparţinut PD şi PLD vor deveni independenţi, deoarece formaţiunea nou creată nu a participat la alegeri.

El a mai spus că PD ?a plecat de pe trotuarul stâng al politicii', a ajuns pe dreapta, iar acum 'fuzionează cu un grupuscul extras dintr-un alt partid de dreapta?. ?Era previzibil că se va ajunge aici. Traian Băsescu a încercat să spargă PNL pentru a-şi crea un megapartid prezidenţial, dar aidoma tuturor construcţiilor clocite de capul lui Băsescu, nici această construcţie nu va rezista. O să cadă?, a spus Corneliu Vadim Tudor.

Partidul Democrat şi Partidul Liberal Democrat vor fuziona, formând Partidul Democrat Liberal. Anunţul a fost făcut luni seara, într-o conferinţă comună de presă a liderilor PD şi PLD, Emil Boc şi Theodor Stolojan. ?Am decis să ducem până la capăt proiectul politic al Alianţei Dreptate şi Adevăr. Am decis să propunem conducerilor partidelor noastre formarea unui nou partid politic de centru-dreapta. Noul partid va fi afiliat la PPE. Vom crea cea mai puternică forţă politică din România?, a afirmat Emil Boc.

Rompres

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close