Antena 3 CNN Politică Val de glume după ce Florin Cîțu a vizitat singur Ucraina: ”Ți-au luat bilet la alt tren?”

Val de glume după ce Florin Cîțu a vizitat singur Ucraina: ”Ți-au luat bilet la alt tren?”

Florin Cîţu a ajuns ţinta ironiilor, pe internet, pentru că n-a mai avut loc în delegaţia oficială care a mers la Kiev. Aşa că a plecat de unul singur, în Ucraina, a doua zi, după vizita lui Nicolae Ciucă şi a lui Marcel Ciolacu la Kiev. La plecare, n-a spus nici măcar cu cine se va întâlni acolo. Din motive de securitate. Dar ulterior, a postat pe Facebook un mesaj explicativ şi mai multe fotografii în care apare alături de Volodimir Zelenski.

Val de glume după ce Florin Cîțu a vizitat singur Ucraina: ”Ți-au luat bilet la alt tren?”
de Andreea Ştefan    |    28 Apr 2022   •   09:50

Florin Cîţu a mers în vizită la Kiev, dar singur.

Nu a făcut parte din aceeaşi delegaţie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu şi Bogdan Aurescu, mininsitrul afacerilor Externe.

Explicaţia acestei împărţiti a venit chiar de la şeful Guvernului.

”Au fost două vizite planificate separat. Este vorba despre numărul membrilor care puteau să facă parte din delegație”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit unor surse, motivul pentru care Florin Cîţu nu a mers în aceeaşi delegaţie cu Nicolae ciucă ar fi altul.

Marcel Ciolacu, omul trei în statul român, a preferat să meargă la Kiev împreună cu Ciucă și cu Aurescu din două motive.

Primul e că Florin Cîțu a anunțat public cu două săptămâni înainte că vizita să aibă loc.

Cel de al doilea este ca Guvernul aranjase ca vizita să aibă loc înaintea vizitei celor doi președinți, iar toată atenția ar fi fost concentrată în jurul lui Ciucă.

După vizita de la Kiev, Florin Cîţu a postat pe o retea de socializare un mesaj și câteva fotografii.

"O onoare să mă aflu în Ucraina, la invitația omologului meu, președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk. "Am susținut un discurs în cadrul Congresului autorităților locale și regionale, prezidat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, unde a fost prezent și prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal", a scris Cîțu pe Facebook.

Totuşi, faptul că Florin Cîţu nu a făcut parte din delegaţia oficială nu a trecut neobservat de internauţi, care s-au întrecut în glume pe seama fostului premier.

”Ce ai făcut la Kiev?”, ”Te-a lăsat Ciucă acasă”, ”Ţi-au luat bilet la alt tren?”, ”Eu cred că a ajuns şi Cîţu, dar a rămas la maşină”, ”Să-l sune cineva, să vedem dacă răspunde sau intră roamningul”, ”Singur, atât de singur. Păi nu e el superman? Bine, un Superman cu pantalonii maro în drum spre Kiev”, au fost doar câteva dintre glumele făcute la adresa fostului premier.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu glume Ucraina
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close