Antena 3 CNN Politică Valentin Stan: Emil Boc ar fi fost dat afară în şuturi dacă era în Statele Unite

Valentin Stan: Emil Boc ar fi fost dat afară în şuturi dacă era în Statele Unite

Valentin Stan: Emil Boc ar fi fost dat afară în şuturi dacă era în Statele Unite
Sursa foto: sinteza zilei
26 Mar 2009   •   22:44

?Telefonul de ieri al premierului este un caz extrem de interesant care ar trebui să-i atragă demisia. Un şef de Guvern îşi permite să intre pe telefon într-o emisiune televizată şi să spună unui distins academic profesor universitar că regretă, în calitate de contribuabil, că prin taxele pe crae le-a plătit statului român a finanţat o şcoală care a dat o diplomă de doctorat acelui profesor universitar. Pentru aşa ceva, în Statele Unite ar fi aruncat afară din administraţie cu un şut în spate?, a declarat, joi, Valentin Stan la emisiunea Sinteza Zilei.

Miercuri seară, într-o intervenţie telefonică la Sinteza Zilei, Emil Boc a explicat de ce a fost fotografiat în timp ce se afla pe vârfurile pantofilor la Summitul Procurorilor. Numai că premierul s-a simţit ofensat de comentariile analistului Bogdan Teodorescu, în privinţa fotografiei respective, şi ?i-a uitat? numele, botezând-ul ironic ?domnul cu barbă?.

În plus, prim-ministrul a declarat că ?domnul cu barbă ar trebui să fie laureat al premiului Nobel, sau laureat la o universitate americană, undeva la Stanford?.

?Sper că domnul Boc va avea bărbăţia să sune şi să intre în dialog şi cu mine pentru că am câteva kilograme de file-uri audio care descriu nivelul inteligenţei domniei sale şi care i-ar repara onoarea pătată ieri?, a mai spus Valentin Stan.

Valentin Stan comentează declaraţia lui Emil Boc



Discuţia de la Sinteza Zilei dintre Emil Boc şi Bogdan Teodorescu




Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close