Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Liviu Dragnea, cel mai potrivit şi mai îndreptăţit să fie ministru la MAI

Vanghelie: Liviu Dragnea, cel mai potrivit şi mai îndreptăţit să fie ministru la MAI

Vanghelie: Liviu Dragnea, cel mai potrivit şi mai îndreptăţit să fie ministru la MAI
Sursa foto: Marian Vanghelie
13 Ian 2009   •   15:32

Preşedintele PSD Bucureşti ne-a declarat telefonic că în cadrul şedinţei PSD de la Senat nu s-a pus problema unor rocade la nivelul miniştrilor social-democraţi. Mai mult, Vanghelie consideră că actualul preşedinte al CJ teleorman, Liviu Dragnea este cel mai potrvit şi îndreptăţit să fie numit la MAI.
Vanghelie a respins scenariul numirii actualului vicepremier, Dan Nica la MAI şi numirii lui Ilie Sârbu, ministrul în exerciţiu al Agriculturii în poziţia de vicepremir.
?Nu va exista nici o rocadă. Miniştrii rămân în aceleaşi funcţii. Liviu Dragnea este cel mai potrvit şi cel mai îndreptăţit în momentul de faţă? ne-a declarat liderul PSD.

Dragnea şiTărăcilă, variante cu dosare pe rol
Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, că nu se discută, în acest moment, în cadrul partidului, despre eventualitatea ca el să fie propus ministru la Interne. ?N-am discutat subiectul ăsta. Nu este un subiect de discuţie, am vrea să vedem minunea că domnul Boc semnează revocarea lui Garbiel Oprea?, a afirmat coordonatorul miniştrilor pesedişti.
Întrebat de ziarişti dacă există temerea că Boc nu va semna revocara lui Oprea, Dragnea a spus ?nu avem îndoieli, avem curiozităţi?.
Dragnea a mai precizat că în acest moment PSD nu are o propunere clară pentru şefia MAI. Surse social-democrate susţin că Dragnea ar fi manifestat în şedinţă reţineri pentru numirea sa ca ministru la MAI, arătându-se destul de mulţumit cu poziţia actuală de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Motivele rezervei sale ar fi legate de dosarul pe care l-ar avea la DNA. O variantă de lucru ar consta în numirea lui Nica ca interimar la acest minister până când PSD se va pune de acord în legătură cu o nominalizare fermă. Alta ar consta în numirea fostului senator Doru Ioan Tărăcilă, existând însă dubii că acesta ar avea vreo şansă să fie aceptat de Cotroceni în condiţiile în care numele social-democratului călărăşean se regăseşte în unele dosare aflate pe rol.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea MAI Vanghelie nominalizare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close