Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Mircea Geoană trebuie reprimit în PSD

Vanghelie: Mircea Geoană trebuie reprimit în PSD

Vanghelie: Mircea Geoană trebuie reprimit în PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Apr 2012   •   14:42

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, luni, că fostul lider al social-democraţilor Mircea Geoană trebuie reprimit în partid, informează Mediafax. Edilul a apreciat că "orice plus-valoare e bine venită în PSD".
   
"Cred că Mircea Geoană trebuie reprimit în partid. Cred că toţi oamenii din PSD trebuie să fie alături de cei care au nevoie de ei. Trebuie să ne aducem aportul cu toţii. Orice plus-valoare în PSD este binevenită", a declarat Vanghelie.
   
Senatorul independent Mircea Geoană, al cărui nume este vehiculat pentru un post de ministru în Cabinetul Ponta, ar fi adus cinci voturi la moţiunea de cenzură, au declarat surse din PSD.
   
Potrivit unei înregistrări cu camera ascunsă difuzată de Digi24, liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, consideră că Ion Iliescu ar trebui exclus din PSD, iar Mircea Geoană ar trebui să revină în partid. "L-aş da afară pe Iliescu, vă spun la modul cel mai sincer. Iliescu, cum să vă spun eu, a luat-o razna şi a stat destul", a spus liderul PSD Vrancea, conform sursei citate.
   
Liderul PSD, Victor Ponta, care a fost desemnat premier, a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, despre declaraţiile lui Marian Oprişan potrivit cărora Ion Iliescu ar trebui exclus din PSD, iar Mircea Geoană ar trebui reprimit în partid, Ponta răspunzând: "Am o rugăminte, opriţi-vă".


×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie PSD Mircea Geoană
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close