Antena 3 CNN Politică Vasile Dîncu, reacţie la criticile lui Dragnea după eliberare: "A lăsat partidul într-o criză de lider și de imagine”

Vasile Dîncu, reacţie la criticile lui Dragnea după eliberare: "A lăsat partidul într-o criză de lider și de imagine”

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a reacționat joi la acuzaţiile lui Liviu Dragnea la adresa social democraților pe care i-a catalogat a fi un "partid de lași".

Vasile Dîncu, reacţie la criticile lui Dragnea după eliberare: "A lăsat partidul într-o criză de lider și de imagine”
de Claudia Popovici    |    15 Iul 2021   •   21:31

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD a precizat că se bucură pentru Liviu Dragnea că a scăpat de acest "calvar şi că poate să îşi refacă sănătatea şi viaţa privată şi toate celelalte". Mai mult, Dîncu este de părere că după ce fostul lider al PSD se va mai liniști va vedea lucrurile mult mai clar.

„Are şi el dreptul la opinie şi ca oricine poate să se exprime asupra unui partid sau a altuia. (...) Să nu uităm că la plecarea lui din partid, partidul a pierdut alegerile şi ajunsese la un minim istoric, de 22%, dacă nu mă înșel, deci a lăsat partidul într-o situaţie de criză de lider şi o mare criză de imagine.

Fără să polemizez, noul PSD merge mai departe cu reconstrucția şi nu îşi modifică direcția în funcţie de puncte de vedere, chiar dacă vin de la un fost preşedinte", a afirmat Dîncu, potrivit Agerpres.

Mai mult el a reamintit că Liviu Dragnea este un om direct care poate să le transmită celor de la PSD părerea şi sfaturile sale faţă în faţă ce îl nemulțumește.

„El a făcut multe pentru PSD, a fost un preşedinte al partidului, a avut victorii, a avut înfrângeri, deci nu ar fi nevoie să o ia de la zero, are nevoie însă de două lucruri: de voința lui de a face asta şi nu ne-a spus asta şi de a celor care i-au fost colegi şi i-au fost subordonați, care s-ar putea să îl dorească sau să nu şi-l dorească", a completat liderul Consiliului Naţional al PSD.

Liviu Dragnea: "Voi intra în politică dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări, dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine”

Au fost momente de bucurie pentru susținătorii fostului lider PSD Liviu Dragnea care joi a părăsit penitenciarul, după ce Tribunalul Giurgiu a decis, definitiv, eliberarea sa.

Întrebat care vor fi primele lucruri pe care le va face, Liviu Dragnea a spus că vrea să se ocupe de sănătate care în aceşti doi ani a fost serios afectată. 

„Vreau să mă caut de sănătate să văd ce mai pot repara din ce s-a stricat. Aici sănătatea mea a fost afectată într-un mod foarte serios. Sper să găsesc soluții și să-mi revin. Voi munci la firma fiului meu.

În politică voi intra dacă găsesc răspunsul la două întrebări

În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări, dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine. PSD este făcut praf, a devenit un partid fără personalitate. Nu este un partid condus, ci este în buzunarele SRI", a spus Liviu Dragnea la ieșirea din penitenciar.

×
Subiecte în articol: Vasile Dîncu PSD Liviu Dragnea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close