Antena 3 CNN Politică Viaţa grea la ministerul lui Udrea: 150 de concedieri şi înjumătăţire a cheltuielilor cu telefonul şi benzina

Viaţa grea la ministerul lui Udrea: 150 de concedieri şi înjumătăţire a cheltuielilor cu telefonul şi benzina

Viaţa grea la ministerul lui Udrea: 150 de concedieri şi înjumătăţire a cheltuielilor cu telefonul şi benzina
Sursa foto: Elena Udrea
11 Mai 2010   •   15:52

Ministerul Dezvoltării şi Turismului va desfiinţa în următoarele şase luni 150 de posturi din organigrama instituţiei. În paralel cu operarea unor alte reduceriu de costuti, a anunţat ministrul de profil, Elena Udrea, la finalul întâlnirii de marţi dintre preşedinte, sindicate, patronate şi reprezentanţi ai coaliţiei guvernamentale.
?Sunt cheltuieli care se referă la telefonia mobilă cu 50, la carburanţi care scad cu 57%. Vom restructura 150 de posturi în perioada următoare. Vom încerca să intrăm în reducerea de costuri. Sunt cheltuieli care se adaugă reducerilor personale. Este un minister de peste 800 de persoane, mult pentru ministerul nostru?, a explicat Udrea.

Ministrul democrat-liberal a menţionat că vor fi reduse salariile şi în companiile de stat aflate în subordinea instituţiei pe care o conduce.

?Scad şi salariile din Compania Naţională de Investiţii şi Agenţia Naţională de Locuinţe. La Compania Naţională se vor face restructurări şi vom vedea cum vom decide şi scăderea salariilor? a arătat Udrea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close