Antena 3 CNN Politică Victor Ciorbea: Eu am prezis că madam Udrea va fi cea mai cea!

Victor Ciorbea: Eu am prezis că madam Udrea va fi cea mai cea!

Victor Ciorbea: Eu am prezis că madam Udrea va fi cea mai cea!
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    07 Ian 2013   •   21:35

Fostul premier al României Victor Ciorbea a analizat ascensiunea Elenei Udrea în partid, spunând că a prezis că ea va fi "cea mai cea dintre toate.

"Eu am prezis într-o oarecare măsură că madam Udrea va fi în prim-plan şi va fi cea mai, cea mai, cea mai dintre toate (...) Şi purtător de imagine al partidului care încearcă să fie", a comentat senatorul PNL, Victor Ciorbea, în ediţia de luni seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Datele unui sondaj realizat recent arată că deputatul PDL Elena Udrea a crescut cu 2%, după perioada de campanie petrecută Roman, însă preşedintele partidului, Vasile Blaga, a scăzut cu 4%.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a apreciat că Elena Udrea a vorbit ca viitoare preşedintă a PDL, atunci când s-a referit la comunicarea bună a USL.

Deputatul PDL Elena Udrea a scris pe blog că Ponta foloseşte funcţia de prim-ministru pentru a fi nonstop în mass-media.

"Dacă după guvernarea Boc se spune că a făcut foarte mult, dar a comunicat foarte puţin, deja după opt luni de guvernare Ponta, se spune că n-a făcut nimic, dar a comunicat nonstop!", a scris Udrea pe blog.







×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close