Antena 3 CNN Politică Victor Ponta a aprins iluminatul public de sărbători în Târgu-Jiu

Victor Ponta a aprins iluminatul public de sărbători în Târgu-Jiu

Victor Ponta a aprins iluminatul public de sărbători în Târgu-Jiu
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Dec 2012   •   19:24

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a aprins, sâmbătă seara, la Târgu-Jiu, iluminatul public de sărbători, urându-le târgujienilor 'La mulţi ani' şi o viaţă mai bună.
   
'Vreau doar să spun bună seara Târgu-Jiu, bună seara România, sunt foarte mândru să fiu astă-seară aici, alături de primarul dumneavoastră, de toţi oamenii buni şi să vă spun că astăzi, pe sediul Guvernului României, a fost un tricolor făcut la Târgu-Jiu. Vreau doar să vă spun La mulţi ani Târgu-Jiu, La mulţi ani România şi să dea Dumnezeu o viaţă mai bună', a declarat Victor Ponta.
   
Premierul a mai spus că se bucură de faptul că în toată ţara, la manifestările organizate de 1 Decembrie, au fost prezenţi foarte mulţi oameni.
   
'N-am apăsat niciodată eu pe buton, acum am avut emoţii foarte mari, în ultima secundă l-am întrebat pe primar ce facem dacă nu merge şi din fericire a mers. (...) Din câte ştiu şi ce i-am întrebat pe ceilalţi, cred că nu a fost niciodată atât de multă lume. Sunt pentru eveniment, pentru 1 Decembrie, pentru Ştefan Bănică, dar să ştiţi nici în restul ţării de mulţi ani n-a mai fost atâta emoţie şi atâta bucurie de 1 Decembrie. Şi asta mă bucură cel mai tare. Au fost alături de mine (n.r. locuitorii din Târgu-Jiu)  în 2004, în 2008, când nu eram prim-ministru, aşa încât acum îmi doresc eu să le dovedesc că n-au greşit că au fost alături de mine când eram doar un tânăr care făcea politică', a precizat primul-ministru.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close