Victor Ponta, atac la preşedinte: „Sistemul lui Băsescu a devenit Sistemul lui Iohannis”

13 Feb 2017   •   16:02
Victor Ponta, atac la preşedinte: „Sistemul lui Băsescu a devenit Sistemul lui Iohannis” Foto: Facebook

Victor Ponta a făcut o paralelă între ceea ce se întâmplă în România şi alegerile parlamentare din Italia, din 1934, organizate prin referendum de dictatorul fascist Benito Mussolini.

”Am postat mai jos un link depsre o situatie din istorie care seamana foarte mult cu ce se intampla azi in Romania. O buna sursa de inspiratie pt Dl Klaus Iohannis- in 1934 in Italia Alegerile Generale pt Parlament s-au facut prin Referendum!

Ca sa fie foarte clar - Referendumul solicitat de Dl Iohannis este ( din punctul meu de vedere) un instrument de lupta politica total nedemocratic si toxic in contextul actual al Romaniei!

Eu nu pot sa uit ca am votat la Referendumul din 2012 si votul meu a fost batjocorit de Sistemul lui Basescu ( acum devenit Sistemul lui Iohannis) si de tot felul de "deontologi" si "iubitori de Stat de Drept" din tara si din strainatate/ sigur ca acum exact aceleasi persoane si "structuri" vor face campanie pt Referendumul lui Iohannis- nu pot sa ii opresc dar macar nu voi fi complicele lor prin votul meu!”, a scris Victor Ponta pe contul personal de Facebook.

 

Parteneri
x close