Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, despre alegerile anticipate: „E clar că nu vor avea loc. Retrăim momentul din 2009”

Victor Ponta, despre alegerile anticipate: „E clar că nu vor avea loc. Retrăim momentul din 2009”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacționat la decizia președintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza tot pe Ludovic Orban pentru a doua oară la funcția de premier al României, subliniind că românii retrăiesc momentul din 2009 cu criza politică de patru luni, iar alegerile anticipate sunt puțin probabil de a fi luate în calcul.

Victor Ponta, despre alegerile anticipate: „E clar că nu vor avea loc. Retrăim momentul din 2009”
06 Feb 2020   •   21:55

„Regret să văd că retrăim momentul 2009. Atunci în 2009, o majoritate parlamentară l-a numit pe Klaus Iohannis premier. dar Traian Băsescu l-a refuzat. Am avut o criză politică de patru luni. În final a ajuns tot Emil Boc premier și credeam că am învățat ceva din lecția aceea. Vom suferi din nou. Alegerile anticipate după lucrurile de azi sunt clare. E clar că nu vor avea loc. Avem nevoie de un Guvern profesionist să se ocupe de problemele oamenilor”, a declarat Victor Ponta la Antena 3, într-o Ediție Specială cu Răzvan Dumitrescu.

Citește Și Ion Cristoiu, scenariu exploziv pe scena politică: Totul e o comedie jucată de PSD și PNL ca să nu câștige USR

Întrebat dacă criza politică se poate prelungi până la alegerile la termen, fostul premier subliniază că este posibil, iar „acest lucru va avea repercursiuni negative pe zona economică și socială”, a mai spus Victor Ponta.

„Vreau să dau o veste bună pensionarilor și părinților. Acest Guvern fiind interimar nu mai poate prin OUG să amâne intrarea în vigoare a legii pensiilor și a alocațiilor”, a mai precizat Victor Ponta.

Citește Și PSD va sesiza CCR, după ce Iohannis l-a propus din nou pe Orban premier

Victor Ponta, despre alegerile anticipate: „E clar că nu vor avea loc. Retrăim momentul din 2009”

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară! Magnitudinea înregistrată
x close